Klassiset hedelmäpelit netissä

Kaikki hedelmäpelit toimivat samalla periaatteella. Peliautomaateissa pyörii kolme kiekkoa, jotka on ohjelmoitu pysähtymään sattumanvaraisessa järjestyksessä. Kun voittolinjalle osuu sopiva kuvioyhdistelmä, voittotilille kilahtaa rahaa. Joissakin automaateissa voi kaksinkertaistaa voittonsa tuplauskiekolla.

RAY:n klassiset, pelipisteistä tutuimmat pelit ovat Tuplapotti sekä Tähti- ja Mansikka-hedelmäpelit:

  • Tuplapotti

RAY:n tunnetuin hedelmäpeli on Tuplapotti. Nimi tulee tuplaustoiminnosta, joka on yleistynyt moniin muihinkin automaatteihin: voitto tuplaantuu, jos tuplauskiekosta kierähtää esiin sopiva kuvio. Jos kuvio on huono, voiton häviää. Pelissä on viisi voittolinjaa ja 18 voittavaa yhdistelmää. Paras keino saada rahansa tuottamaan on valita kaikki viisi voittolinjaa. Tällöin palautusprosentti on 91,96 %.

  • Tähti-hedelmäpeli

Suositun Tähti-hedelmäpelin nimi tulee kiekoissa pyörivästä supertähtikuviosta. Aina, kun se osuu voittolinjalle, pelaaja saa palkinnon. Tähti-hedelmäpelin toimivin strategia on lukita supertähti ja jompikumpi laitimmaisista kiekoista. Jos teet näin, palautusprosentti on 91,77 %.

  • Mansikka-hedelmäpeli

Kuka muistaa edesmenneen automaatin nimeltä Hedelmäpeli? Vuonna 2000 klassikkojen klassikko korvattiin Mansikka-hedelmäpelillä. Se noudattaa esikuvansa mallia, eikä siinä juuri ole toimintoja, joilla kehittää strategiaa. Ainoa lisätoiminto on lukitus, tuplauskaan ei ole käytössä. Paras pelistrategia on ilmeinen: jos voittolinjalle osuu kaksi samaa kuviota, molemmat kannattaa lukita.

Jätä kommentti